Penger fra Arafat ble brukt til terrorformål

  Raaf Mansur ledet en avdeling i Fatahs Al Aksa Martyrbrigade inntil han ble arrestert av israelske styrker i februar. Mansur og hans terrorister var ansvarlig for en rekke angrep i Nablus- og Jenin-området. I følge Ha'aretz har forhør av terrorlederen kastet nytt lys over Yasser Arafats tilknytning til terror. Mansur skal ha fortalt forhørerne at penger han mottok fra Arafat ble bruk til innkjøp av våpen og gjennomføring av skyteangrep på Vestbredden. Blant papirene israelske sikkerhetsstyrker fant i Mansurs hjem, var det blant annet minst ett bønneskriv til Yasser Arafat om å sende mer penger til væpnet kamp. Mansur har fortalt forhørerne at bønnen resulterte i månedelige utbetalinger på beløp tilsvarende over 11.000 kroner.

  «Alle trenger å lese om Israel på miff.no.» Hvis du er enig, trenger vi deg som medlem av MIFF slik at skoleelever og andre kan få israelske perspektiver gratis tilgjengelig på norsk. Bare en liten brøkdel av våre nettgjester er medlemmer. Klikk her for å registrere deg nå (fra kr. 4,- per uke)

  Raaf Mansur ledet en avdeling i Fatahs Al Aksa Martyrbrigade inntil han ble arrestert av israelske styrker i februar. Mansur og hans terrorister var ansvarlig for en rekke angrep i Nablus- og Jenin-området.
  I følge Ha’aretz har forhør av terrorlederen kastet nytt lys over Yasser Arafats tilknytning til terror. Mansur skal ha fortalt forhørerne at penger han mottok fra Arafat ble bruk til innkjøp av våpen og gjennomføring av skyteangrep på Vestbredden.
  Blant papirene israelske sikkerhetsstyrker fant i Mansurs hjem, var det blant annet minst ett bønneskriv til Yasser Arafat om å sende mer penger til væpnet kamp. Mansur har fortalt forhørerne at bønnen resulterte i månedelige utbetalinger på beløp tilsvarende over 11.000 kroner.


  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Forrige artikkelIngen dramatisk endring i terror etter Yassin-drap
  Neste artikkelHurra for jihad!
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise