Prøveboring avdekket olje og naturgass

  Et selskap som har drevet prøveboringer i Ein Gedi-området ved Dødehavet meldte at de har funnet spor av olje og naturgass 363 meter under overflaten. De mengdene som hittil er funnet er ikke drivverdige, men letingen vil fortsette på større dyp. (02.04)  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Forrige artikkelArameisk i fare
  Neste artikkelUSA ønsker FN-støtte til Sharons Gaza-plan
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.