Boikotter Jerusalems minnemarkering etter sveitsisk jøderedder

  Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

  – Dessverre kan ikke ambassaden delta i en seremoni for en gate som ikke er lokalisert innenfor de internasjonalt anerkjente grensene til Israel, skriver ambassadør Ernst Iten i sitt avslag til Jerusalems ordfører Uri Lupolianski. Myndighetene i Jerusalem har valgt å kalle opp en gate i den østlige bydelen Pisgat Ze’ev etter den sveitsiske politimannen Paul Grueninger. Han reddet 3.600 jøder ut av nazistenes fangarmer under andre verdenskrig. (19.04)  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag