Boikotter Jerusalems minnemarkering etter sveitsisk jøderedder

  – Dessverre kan ikke ambassaden delta i en seremoni for en gate som ikke er lokalisert innenfor de internasjonalt anerkjente grensene til Israel, skriver ambassadør Ernst Iten i sitt avslag til Jerusalems ordfører Uri Lupolianski. Myndighetene i Jerusalem har valgt å kalle opp en gate i den østlige bydelen Pisgat Ze’ev etter den sveitsiske politimannen […]

  Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

  – Dessverre kan ikke ambassaden delta i en seremoni for en gate som ikke er lokalisert innenfor de internasjonalt anerkjente grensene til Israel, skriver ambassadør Ernst Iten i sitt avslag til Jerusalems ordfører Uri Lupolianski. Myndighetene i Jerusalem har valgt å kalle opp en gate i den østlige bydelen Pisgat Ze’ev etter den sveitsiske politimannen Paul Grueninger. Han reddet 3.600 jøder ut av nazistenes fangarmer under andre verdenskrig. (19.04)

  Forrige artikkelSharon-planen
  Neste artikkelIsrael reagerer på EU-fordømmelse
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.