Jeg har vært 100% Israel-venn

  Demokratenes presidentkanidat John Kerry fremstilte seg selv mandag som en politiker som har "opprettholdt den spesielle forbindelsen og vennskapet USA har med Israel 100%". I en valgtale i Florida lovet Kerry også å avslutte amerikansk flørt med arabiske land som støtter terror. - Jeg forstår hvordan vi skal stanse kjærlighetsforbindelsen med arabiske land som fremdeles lar penger gå til Hamas, Hizbollah og Al-Aksa brigaden, sa Kerry. En av presidentkandidatens talsmenn understreket at Kerry her refererte til Saudi-Arabia, som Bush-administrasjonen har et nært forhold til. På søndag forsvarte Kerry Israels rett til å angripe Hamas ledere: - Jeg tror Israel har enhver rett i verden til å svare på enhver type terror som blir rettet mot landet. Hamas er en brutal terrororganisasjon, sa Kerry. (20.04)

  Demokratenes presidentkanidat John Kerry fremstilte seg selv mandag som en politiker som har «opprettholdt den spesielle forbindelsen og vennskapet USA har med Israel 100%». I en valgtale i Florida lovet Kerry også å avslutte amerikansk flørt med arabiske land som støtter terror.
  – Jeg forstår hvordan vi skal stanse kjærlighetsforbindelsen med arabiske land som fremdeles lar penger gå til Hamas, Hizbollah og Al-Aksa brigaden, sa Kerry. En av presidentkandidatens talsmenn understreket at Kerry her refererte til Saudi-Arabia, som Bush-administrasjonen har et nært forhold til.
  På søndag forsvarte Kerry Israels rett til å angripe Hamas ledere:
  – Jeg tror Israel har enhver rett i verden til å svare på enhver type terror som blir rettet mot landet. Hamas er en brutal terrororganisasjon, sa Kerry. (20.04)

  ---------

  Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

  Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
  Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Forrige artikkelTo israelere skadet
  Neste artikkelValgdag i Likud flyttet
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise