Tror drapsforsøk var terrorangrep

  Mandag kveld ble en 24 år gammel mann fra Jerusalem alvorlig skadet i et drapsforsøk. Nå tror politiet i byen at angrepet var en del av det palestinske lederskaps terrorstrategi, og ikke relatert til kriminalitet slik man først trodde. Politiet arbeider nå ut i fra mistanke om at angrepet ble gjennomført av den samme terrorgruppen […]

  Mandag kveld ble en 24 år gammel mann fra Jerusalem alvorlig skadet i et drapsforsøk. Nå tror politiet i byen at angrepet var en del av det palestinske lederskaps terrorstrategi, og ikke relatert til kriminalitet slik man først trodde.
  Politiet arbeider nå ut i fra mistanke om at angrepet ble gjennomført av den samme terrorgruppen som drepte en israelsk-arabisk student i forrige måned. Begge angrepene ble gjennomført nord i Jerusalem, hvor det er raske fluktruter inn til Vestbredden.
  Al Aksa Martyrbrigade tok på seg ansvaret for forrige måneds terrorangrep. Da de oppdaget at de hadde drept en araber i stedet for en jøde, ba de om unnskyldning. (22.04)  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Forrige artikkelTURISME I MARS
  Neste artikkelTre væpnede Tanzim-terrorister drept
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise