Støtter Sharons plan

  - Gaza-planen er den eneste planen som er på bordet, og vi bør jobbe med den. Folket på Gaza-stripen og deler av Vestbredden ønsker en tilbaketrekning fra Gaza velkommen, og vi er villige til å ha gode naboforhold dersom Israel trekker seg fullstendig tilbake fra Gaza-stripen, sier Muhammad Dahlan til Jerusalem Post. Palestinerne på Gaza-stripen aksepterer en tilbaketrekning i faser, dersom timeplanen får internasjonale garantier. I følge Dahlan skal det ha vært en avtale mellom de ulike palestinske fraksjonene og gruppene på Gaza, om ikke å sabotere en tilbaketrekning og stanse angrep på israelere så snart Israel er klar til å implementere sin plan. - Sikkerhetssituasjonen i Jenin og Rafah ble forverret da de palestinske selvstyremyndighetene stanset å spille den sikkerhetsrollen de var tildelt i disse byene, sier Dahlan til en arabisk tv-stasjon. (26.05)

  – Gaza-planen er den eneste planen som er på bordet, og vi bør jobbe med den. Folket på Gaza-stripen og deler av Vestbredden ønsker en tilbaketrekning fra Gaza velkommen, og vi er villige til å ha gode naboforhold dersom Israel trekker seg fullstendig tilbake fra Gaza-stripen, sier Muhammad Dahlan til Jerusalem Post. Palestinerne på Gaza-stripen aksepterer en tilbaketrekning i faser, dersom timeplanen får internasjonale garantier.
  I følge Dahlan skal det ha vært en avtale mellom de ulike palestinske fraksjonene og gruppene på Gaza, om ikke å sabotere en tilbaketrekning og stanse angrep på israelere så snart Israel er klar til å implementere sin plan.
  – Sikkerhetssituasjonen i Jenin og Rafah ble forverret da de palestinske selvstyremyndighetene stanset å spille den sikkerhetsrollen de var tildelt i disse byene, sier Dahlan til en arabisk tv-stasjon. (26.05)

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Forrige artikkelØkonomisk vekst
  Neste artikkelPA kan overta sikkerhetskontrollen
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise