Al-Aqsa-leder drept

  Al-Aqsa martyrbrigaden roper på hevn etter et israelsk raid mot væpnede palestinere hvor deres øverste leder ble drept. Nayef Abu Sharkh er ansvarlig for en rekke angrep mot israelere, og ble drept i Nablus da spesialstyrker gikk til aksjon mot skjulestedet for terrororlederen som har nære bånd til Yasser Arafat. På bakgrunn av informasjon fra […]

  Al-Aqsa martyrbrigaden roper på hevn etter et israelsk raid mot væpnede palestinere hvor deres øverste leder ble drept. Nayef Abu Sharkh er ansvarlig for en rekke angrep mot israelere, og ble drept i Nablus da spesialstyrker gikk til aksjon mot skjulestedet for terrororlederen som har nære bånd til Yasser Arafat.
  På bakgrunn av informasjon fra en væpnet palestiner som var blitt arrestert, fant israelerne skjulestedet hvor fem terrorister oppholdt seg. Det ble blant annet brukt en håndgranat da rommet ble stormet etter at terroristene hadde nektet å komme ut. Det ble funnet våpen og eksplosiver på stedet.
  (27.06.04)

  Forrige artikkelIsraels arabere tjener på gjerdet
  Neste artikkelEn israelsk offiser drept, fem soldater skadet på Gaza-stripen
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.