Home Nyhetsnotiser fra 2001-2011 Frykter mordforsøk på Ariel Sharon

  Frykter mordforsøk på Ariel Sharon

  – En liten gruppe bosettere ønsker å stanse Sharon, sier en talsmann for den israelske sikkerhetstjenesten GSS til Channel 1 TV. Han frykter at en statsminister-morder allerede er klar til innsats. – Jeg har ingen tvil om at de er der ute, samstemte minister for intern sikkerhet, Tzahi Hanegbi tirsdag kveld. I følge sikkerhetskilder som […]

  – En liten gruppe bosettere ønsker å stanse Sharon, sier en talsmann for den israelske sikkerhetstjenesten GSS til Channel 1 TV. Han frykter at en statsminister-morder allerede er klar til innsats.
  – Jeg har ingen tvil om at de er der ute, samstemte minister for intern sikkerhet, Tzahi Hanegbi tirsdag kveld.
  I følge sikkerhetskilder som blir gjengitt av Hærens radio onsdag morgen, foreligger det ingen konkrete beviser eller rapporter om enkeltindivider eller grupper som ønsker å skade statsministeren eller noen andre høytstående israelske tjenestemenn.
  Statsminister Ariel Sharon ser svært alvorlig på tilløpene til oppvigleri og trussler om politisk voldsbruk som har kommet frem fra mostandere av adskillelsesplanen.
  – Vi må gjøre alt for å unngå en stemning som minner om opptrappingen til en borgerkrig, sa Sharon tirsdag. (07.07.04)  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  0

  Your Cart