Frykter mordforsøk på Ariel Sharon

  - En liten gruppe bosettere ønsker å stanse Sharon, sier en talsmann for den israelske sikkerhetstjenesten GSS til Channel 1 TV. Han frykter at en statsminister-morder allerede er klar til innsats. - Jeg har ingen tvil om at de er der ute, samstemte minister for intern sikkerhet, Tzahi Hanegbi tirsdag kveld. I følge sikkerhetskilder som blir gjengitt av Hærens radio onsdag morgen, foreligger det ingen konkrete beviser eller rapporter om enkeltindivider eller grupper som ønsker å skade statsministeren eller noen andre høytstående israelske tjenestemenn. Statsminister Ariel Sharon ser svært alvorlig på tilløpene til oppvigleri og trussler om politisk voldsbruk som har kommet frem fra mostandere av adskillelsesplanen. - Vi må gjøre alt for å unngå en stemning som minner om opptrappingen til en borgerkrig, sa Sharon tirsdag. (07.07.04)
   Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
   For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

  – En liten gruppe bosettere ønsker å stanse Sharon, sier en talsmann for den israelske sikkerhetstjenesten GSS til Channel 1 TV. Han frykter at en statsminister-morder allerede er klar til innsats.
  – Jeg har ingen tvil om at de er der ute, samstemte minister for intern sikkerhet, Tzahi Hanegbi tirsdag kveld.
  I følge sikkerhetskilder som blir gjengitt av Hærens radio onsdag morgen, foreligger det ingen konkrete beviser eller rapporter om enkeltindivider eller grupper som ønsker å skade statsministeren eller noen andre høytstående israelske tjenestemenn.
  Statsminister Ariel Sharon ser svært alvorlig på tilløpene til oppvigleri og trussler om politisk voldsbruk som har kommet frem fra mostandere av adskillelsesplanen.
  – Vi må gjøre alt for å unngå en stemning som minner om opptrappingen til en borgerkrig, sa Sharon tirsdag. (07.07.04)

  ---------

  Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Forrige artikkelIsraelske matpriser for høye
  Neste artikkelIngen rett til å vende tilbake
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise