På jakt etter flere smuglertunneler

  Israelske stridsvogner rullet inn i flyktningeleiren i Rafah sør på Gaza-stripen torsdag morgen. To palestinere skal ha blitt skadet og tre hus ødelagt. Hæren sier den jakter smuglertunneler som blir benyttet av palestinske terrororganisasjoner. Onsdag kveld skjøt israelske kamphelikopter to raketter mot to bygninger i Gaza by. Begge bygningene skal ha vært tilknyttet Hamas, og brukt til våpenproduksjon, opplyser IDF.

  Israelske stridsvogner rullet inn i flyktningeleiren i Rafah sør på Gaza-stripen torsdag morgen. To palestinere skal ha blitt skadet og tre hus ødelagt. Hæren sier den jakter smuglertunneler som blir benyttet av palestinske terrororganisasjoner. Onsdag kveld skjøt israelske kamphelikopter to raketter mot to bygninger i Gaza by. Begge bygningene skal ha vært tilknyttet Hamas, og brukt til våpenproduksjon, opplyser IDF.  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Ingen artikler å vise