På jakt etter flere smuglertunneler

  Israelske stridsvogner rullet inn i flyktningeleiren i Rafah sør på Gaza-stripen torsdag morgen. To palestinere skal ha blitt skadet og tre hus ødelagt. Hæren sier den jakter smuglertunneler som blir benyttet av palestinske terrororganisasjoner. Onsdag kveld skjøt israelske kamphelikopter to raketter mot to bygninger i Gaza by. Begge bygningene skal ha vært tilknyttet Hamas, og […]

  Israelske stridsvogner rullet inn i flyktningeleiren i Rafah sør på Gaza-stripen torsdag morgen. To palestinere skal ha blitt skadet og tre hus ødelagt. Hæren sier den jakter smuglertunneler som blir benyttet av palestinske terrororganisasjoner. Onsdag kveld skjøt israelske kamphelikopter to raketter mot to bygninger i Gaza by. Begge bygningene skal ha vært tilknyttet Hamas, og brukt til våpenproduksjon, opplyser IDF.

  Forrige artikkelEn moralsk hær vil bekjempe terror bedre
  Neste artikkelDårlig behandling av beduinene
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.