Kina handler mer av Israel

  Israelsk eksport av høyteknologiske varer til Kina økte med 55% i første halvdel av 2004, i forhold til første halvdel i 2003. Dette gir en inntekt på 200 millioner dollar (ca. 1,4 milliarder kroner). Eksport av israelske medisiner til Kina økte med hele 60%, til 1 million dollar i 2004. Den samlede eksporten til Kina […]

  Israelsk eksport av høyteknologiske varer til Kina økte med 55% i første halvdel av 2004, i forhold til første halvdel i 2003. Dette gir en inntekt på 200 millioner dollar (ca. 1,4 milliarder kroner). Eksport av israelske medisiner til Kina økte med hele 60%, til 1 million dollar i 2004. Den samlede eksporten til Kina økte med 51%, og nådde dermed 314 millioner dollar. Det er den raskt voksende økonomien i Kina som gir store muligheter for israelske firmaer som jobber innen elektronikk, kommunikasjon, telekommunikasjon, konduktor, software, sikkerhet, miljørelatert teknologi, plastikk, pakking med mer. Det Israelske Eksportinstituttet har lagt en plan for å firedoble eksporten til Kina, til 2 milliarder dollar (ca. 14 milliarder kroner) årlig, innen 2008. (KOB, 20.08.04 KVELD)

  Forrige artikkelDårlig behandling av beduinene
  Neste artikkelFem Kassam-raketter mot israelske mål
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Kenneth O. Bakken (f. 1985) har jobbet deltid som journalist for MIFF helt fra år 2004. Fra 1. januar 2011 ble han ansatt på fulltid. Bakken har mastergrad i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole i Oslo. Tlf. 47 17 67 80 E-post kenneth@miff.no