Israelske soldater må betale for togbillettene

  Fra og med i morgen må israelske soldater betale for sine egne billetter på det nasjonale tognettet. Dette skjer på tross av at Knessets økonomikomite har lovet soldatene gratis reiser inne i Israel frem til utgangen av 2005. Grunnen skal i følge Ha'aretz være at det israelske forsvarsdepartementet ikke har overført de nødvendige midlene til Israel Railways (IR) for å holde systemet gående. I følge talsmenn for økonomikomiteen skal det ha blitt bestemt at kostnadene for soldatreisene skulle bli delt mellom forsvars-, transport-, og forsvarsdepartementene. IR påstår det er uenigheter mellom departementene som har ført til svikten. Forsvarsdepartementet hevder på sin side å ha overført sin del av kostnadene på 70 millioner shekel, mens IR nekter for at departementet har underskrevet noen kostnadsavtale.

  Fra og med i morgen må israelske soldater betale for sine egne billetter på det nasjonale tognettet. Dette skjer på tross av at Knessets økonomikomite har lovet soldatene gratis reiser inne i Israel frem til utgangen av 2005. Grunnen skal i følge Ha’aretz være at det israelske forsvarsdepartementet ikke har overført de nødvendige midlene til Israel Railways (IR) for å holde systemet gående. I følge talsmenn for økonomikomiteen skal det ha blitt bestemt at kostnadene for soldatreisene skulle bli delt mellom forsvars-, transport-, og forsvarsdepartementene. IR påstår det er uenigheter mellom departementene som har ført til svikten. Forsvarsdepartementet hevder på sin side å ha overført sin del av kostnadene på 70 millioner shekel, mens IR nekter for at departementet har underskrevet noen kostnadsavtale.

  ---------

  Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

  Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
  Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Ingen artikler å vise