Gjennomsnittslønnen ned med 3,7%

  Blant 2,36 millioner israelske arbeidere, har gjennomsnittslønnen sunket med 3,7 prosent andre kvartal av 2004, ned til 6.482 shekel i måneden (ca. 9750 kroner). Dette melder Statistisk Sentralbyrå i Israel onsdag, dagen etter nyheten om at oppturen i teknologi-industrien har ført til at de ellers høye lønningene i bransjen har økt med 7,2 prosent på et halvt år. Det totale antallet israelere som mottar lønn fra arbeidsplass økte med et halvt prosentpoeng i samme periode, melder Jerusalem Post. Likevel har lønningene i første halvdel av 2004, økt til sammen med 0,8 prosent mot siste halvdel av 2003.

  «Alle trenger å lese om Israel på miff.no.» Hvis du er enig, trenger vi deg som medlem av MIFF slik at skoleelever og andre kan få israelske perspektiver gratis tilgjengelig på norsk. Bare en liten brøkdel av våre nettgjester er medlemmer. Klikk her for å registrere deg nå (fra kr. 4,- per uke)

  Blant 2,36 millioner israelske arbeidere, har gjennomsnittslønnen sunket med 3,7 prosent andre kvartal av 2004, ned til 6.482 shekel i måneden (ca. 9750 kroner). Dette melder Statistisk Sentralbyrå i Israel onsdag, dagen etter nyheten om at oppturen i teknologi-industrien har ført til at de ellers høye lønningene i bransjen har økt med 7,2 prosent på et halvt år. Det totale antallet israelere som mottar lønn fra arbeidsplass økte med et halvt prosentpoeng i samme periode, melder Jerusalem Post. Likevel har lønningene i første halvdel av 2004, økt til sammen med 0,8 prosent mot siste halvdel av 2003.


  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Ingen artikler å vise