Gjennomsnittslønnen ned med 3,7%

  Blant 2,36 millioner israelske arbeidere, har gjennomsnittslønnen sunket med 3,7 prosent andre kvartal av 2004, ned til 6.482 shekel i måneden (ca. 9750 kroner). Dette melder Statistisk Sentralbyrå i Israel onsdag, dagen etter nyheten om at oppturen i teknologi-industrien har ført til at de ellers høye lønningene i bransjen har økt med 7,2 prosent på et halvt år. Det totale antallet israelere som mottar lønn fra arbeidsplass økte med et halvt prosentpoeng i samme periode, melder Jerusalem Post. Likevel har lønningene i første halvdel av 2004, økt til sammen med 0,8 prosent mot siste halvdel av 2003.

  «Alle trenger å lese om Israel på miff.no.» Hvis du er enig, trenger vi deg som medlem av MIFF slik at skoleelever og andre kan få israelske perspektiver gratis tilgjengelig på norsk. Bare en liten brøkdel av våre nettgjester er medlemmer. Klikk her for å registrere deg nå (fra kr. 4,- per uke)

  Blant 2,36 millioner israelske arbeidere, har gjennomsnittslønnen sunket med 3,7 prosent andre kvartal av 2004, ned til 6.482 shekel i måneden (ca. 9750 kroner). Dette melder Statistisk Sentralbyrå i Israel onsdag, dagen etter nyheten om at oppturen i teknologi-industrien har ført til at de ellers høye lønningene i bransjen har økt med 7,2 prosent på et halvt år. Det totale antallet israelere som mottar lønn fra arbeidsplass økte med et halvt prosentpoeng i samme periode, melder Jerusalem Post. Likevel har lønningene i første halvdel av 2004, økt til sammen med 0,8 prosent mot siste halvdel av 2003.  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Ingen artikler å vise