Netanyahu og Klein nærmere hverandre

  Finansminister Benjamin Netanyahu og guvernør i Den Israelske Bank David Klein har kommet nærmere hverandre, skriver Globes Online, etter at Klein har gitt sin ubetingede støtte til Netnayahus forslag om reformer i banksektoren og i kapitalmarkedet. Denne informasjonen om forholdet mellom de to, kommer bare noen få uker før valget av ny guvernør i Den Israelske Bank. På et nyttårskort til sine ansatte, nå rett før den jødiske nyttårsfesten skal feires, sendte Klein ut brev til samtlige av sine ansatte, hvor han informerte om at banken ville være aktivt med å innføre de såkalte Bachar-planene, og med å forklare det rasjonelle bak reformene.

  Finansminister Benjamin Netanyahu og guvernør i Den Israelske Bank David Klein har kommet nærmere hverandre, skriver Globes Online, etter at Klein har gitt sin ubetingede støtte til Netnayahus forslag om reformer i banksektoren og i kapitalmarkedet. Denne informasjonen om forholdet mellom de to, kommer bare noen få uker før valget av ny guvernør i Den Israelske Bank. På et nyttårskort til sine ansatte, nå rett før den jødiske nyttårsfesten skal feires, sendte Klein ut brev til samtlige av sine ansatte, hvor han informerte om at banken ville være aktivt med å innføre de såkalte Bachar-planene, og med å forklare det rasjonelle bak reformene.

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Ingen artikler å vise