Palestinsk milits skjulte bombe på gravsted

  Torsdag utløste israelske styrker en bombe skjult på et gravsted av militante palestinere, skriver Ha'aretz. Gravstedet ligger i nærheten av Rakels grav på Vestbredden. Palestinere protesterer kraftig mot den israelske aksjonen, og hevder gravstedet har blitt vanhelliget - ikke ved at den palestinske militsen brukte den som skjulested for bombe, men fordi IDF uskadeliggjorde bomben. - Det er forbudt for en israelsk soldat selv å gå inn på gravstedet, sier Nasr Nawfal, som er ansvarlig for stedet.

  ISRAEL ER UNDER ANGREP!

  Torsdag utløste israelske styrker en bombe skjult på et gravsted av militante palestinere, skriver Ha’aretz. Gravstedet ligger i nærheten av Rakels grav på Vestbredden. Palestinere protesterer kraftig mot den israelske aksjonen, og hevder gravstedet har blitt vanhelliget – ikke ved at den palestinske militsen brukte den som skjulested for bombe, men fordi IDF uskadeliggjorde bomben. – Det er forbudt for en israelsk soldat selv å gå inn på gravstedet, sier Nasr Nawfal, som er ansvarlig for stedet.

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Forrige artikkelStenger Vestbredden og Gaza i høytidene
  Neste artikkel40.000 i demonstrasjon mot Sharons plan
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise