Komite skal nominere kandidater

  Statsminister Ariel Sharon og finansminister Benjamin Netanyahu startet søndag nominasjonsprosessen til guvernørstillingen i Den Israelske Bank. Den nye guvernøren vil overta for den nåværende David Klein. De to ministrene satt opp en komite ledet av finansdepartementets direktørgeneral Yossi Bachar og hans kollega ved statsministerens kontor Ilan Cohen, som skal anbefale kandidater for stillingen. Nominasjonskomiteen vil […]

  Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

  Statsminister Ariel Sharon og finansminister Benjamin Netanyahu startet søndag nominasjonsprosessen til guvernørstillingen i Den Israelske Bank. Den nye guvernøren vil overta for den nåværende David Klein. De to ministrene satt opp en komite ledet av finansdepartementets direktørgeneral Yossi Bachar og hans kollega ved statsministerens kontor Ilan Cohen, som skal anbefale kandidater for stillingen. Nominasjonskomiteen vil møte med tidligere guvernører, økonomer og forretningsmenn før de setter opp liste med anbefalinger, skriver Jerusalem Post. Sittende guvernør David Klein vil være ferdig med sin fireårsperiode ved årsskiftet. Han skal være ettertraktet for en ny periode. Likevel skal Klein ha hatt mislykkede mellommenneskelige forhold som igjen har vært en faktor som har ført til den pågående arbeidskrisen i statsbanken. Flere kilder som skal ha forbindelser på høyere hold i Den Israelske Bank, sier til Jerusalem Post at de er overbevist om at Klein ikke blir valgt for en andreperiode. Nominasjonskomiteen er forventet å komme med sin innstillingen ved slutten av november.

  Forrige artikkelNetanyahu og Klein nærmere hverandre
  Neste artikkelSelvmordsterrorist skadet tre soldater
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Kenneth O. Bakken (f. 1985) har jobbet deltid som journalist for MIFF helt fra år 2004. Fra 1. januar 2011 ble han ansatt på fulltid. Bakken har mastergrad i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole i Oslo. Tlf. 47 17 67 80 E-post kenneth@miff.no