Selvmordsterrorist skadet tre soldater

  Tre IDF-soldater ble skadet, en av dem alvorlig, da en selvmordsterrorist utløste sine eksplosiver nær en armert jeep utenfor Kalkilya på Vestbredden tirsdag. Angrepet kom noen timer etter at tre militante palestinere tilknyttet Fatahs Al Aksa Martyrbrigade ble drept i Jenin i et israelsk luftangrep. Hovedmålet for det israelske rakettangrepet var terrorlederen Mahmoud Abu Halifa, som unnslapp et tilsvarende angrep i live for to uker siden.

  Tre IDF-soldater ble skadet, en av dem alvorlig, da en selvmordsterrorist utløste sine eksplosiver nær en armert jeep utenfor Kalkilya på Vestbredden tirsdag. Angrepet kom noen timer etter at tre militante palestinere tilknyttet Fatahs Al Aksa Martyrbrigade ble drept i Jenin i et israelsk luftangrep. Hovedmålet for det israelske rakettangrepet var terrorlederen Mahmoud Abu Halifa, som unnslapp et tilsvarende angrep i live for to uker siden.

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Forrige artikkelKomite skal nominere kandidater
  Neste artikkelGandhi: Jødene burde begått kollektivt selvmord
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise