Vil spise opp regjeringens budsjettgrense

  Statsminister Sharons plan for tilbaketrekning fra Gaza-stripen vil koste 1,8 milliarder shekel (ca 2,7 milliarder kroner) om den skal bli gjennomført etter planen, før slutten av 2005. Dette er hele 20% mer enn tidligere antatt. Det er finansdepartementet og statsministerens kontor som skal stå for finansieringen, skriver Globes Online. Om ingen bistand skulle komme fra […]

  Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

  Statsminister Sharons plan for tilbaketrekning fra Gaza-stripen vil koste 1,8 milliarder shekel (ca 2,7 milliarder kroner) om den skal bli gjennomført etter planen, før slutten av 2005. Dette er hele 20% mer enn tidligere antatt. Det er finansdepartementet og statsministerens kontor som skal stå for finansieringen, skriver Globes Online. Om ingen bistand skulle komme fra USA, vil underskuddet i budsjettet øke fra tre prosent til 3,3 prosent av BNP. Denne situasjonen betyr at hele underskuddsgrensen satt av regjeringen selv, vil bli oppspist av tilbaketrekningsplanen. Regjeringen kan dermed ikke få noen ekstra utgifter i 2005, om man skal holde seg innenfor rammen. Regjeringsutgiftene vil også øke med 1,8 prosent, mot en prosent som er anslått i den originale budsjettplanen. Regjeringen håper imidlertid på å opprettholde bistandsmidlene for å finansiere tilbaketrekningens militære kostnader.

  Forrige artikkelKomite skal nominere kandidater
  Neste artikkelGandhi: Jødene burde begått kollektivt selvmord
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Kenneth O. Bakken (f. 1985) har jobbet deltid som journalist for MIFF helt fra år 2004. Fra 1. januar 2011 ble han ansatt på fulltid. Bakken har mastergrad i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole i Oslo. Tlf. 47 17 67 80 E-post kenneth@miff.no