Økte med 16,5 prosent første halvår

  Handels- og arbeidsdepartementet meldte søndag at eksporten av industrivarer økte med hele 16,5 prosent mellom januar og august i forhold til samme periode i fjor. Om man ekskluderer diamanteksporten, fikk sektoren en økning på 15,6 prosent. Den sterkeste økningen var å finne i teknologibransjen som hadde en økning på 18,4 prosent siden begynnelsen av året. Departementet opplyser at i månedene juli og august var den samme bransjens økning på 23 prosent i forhold til de samme månedene i fjor. På samme tid har eksporten fra de tradisjonelle bransjene sunket de siste månedene, skriver Jerusalem Post.

  «Alle trenger å lese om Israel på miff.no.» Hvis du er enig, trenger vi deg som medlem av MIFF slik at skoleelever og andre kan få israelske perspektiver gratis tilgjengelig på norsk. Bare en liten brøkdel av våre nettgjester er medlemmer. Klikk her for å registrere deg nå (fra kr. 4,- per uke)

  Handels- og arbeidsdepartementet meldte søndag at eksporten av industrivarer økte med hele 16,5 prosent mellom januar og august i forhold til samme periode i fjor. Om man ekskluderer diamanteksporten, fikk sektoren en økning på 15,6 prosent. Den sterkeste økningen var å finne i teknologibransjen som hadde en økning på 18,4 prosent siden begynnelsen av året. Departementet opplyser at i månedene juli og august var den samme bransjens økning på 23 prosent i forhold til de samme månedene i fjor. På samme tid har eksporten fra de tradisjonelle bransjene sunket de siste månedene, skriver Jerusalem Post.


  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Ingen artikler å vise