Utvider streiken til banksektoren

  Den planlagte Histadrut-organiserte arbeiderstreiken vil komme til å stenge bankene og børsene i Israel fra og med onsdag. Rundt 50.000 arbeidere i banksektoren blir tatt ut i streik i "solidaritet med 15.000 kommunalt ansatte og tusenvis av ledere i religiøse råd som ikke har fått lønningene sine på måneder," i følge lederen for Histadruts bankdivisjon, Zion Shema. Streiken vil i følge Ha'aretz inkludere ansatte ved de kommersielle bankene, Den Israelske Bank og ved børsenes aksjevekslingskontorer. Lederen for Leumi Banks arbeiderkomite forsvarer avgjørelsen: - Når en indianer angriper en hvilken som helst bondegård, vil de andre bøndene komme ut og hjelpe den ene under ild, sier Louis Roth.

  ISRAEL ER UNDER ANGREP!

  Den planlagte Histadrut-organiserte arbeiderstreiken vil komme til å stenge bankene og børsene i Israel fra og med onsdag. Rundt 50.000 arbeidere i banksektoren blir tatt ut i streik i "solidaritet med 15.000 kommunalt ansatte og tusenvis av ledere i religiøse råd som ikke har fått lønningene sine på måneder," i følge lederen for Histadruts bankdivisjon, Zion Shema. Streiken vil i følge Ha’aretz inkludere ansatte ved de kommersielle bankene, Den Israelske Bank og ved børsenes aksjevekslingskontorer. Lederen for Leumi Banks arbeiderkomite forsvarer avgjørelsen: – Når en indianer angriper en hvilken som helst bondegård, vil de andre bøndene komme ut og hjelpe den ene under ild, sier Louis Roth.

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Ingen artikler å vise