Søker budsjettstøtte i Knesset

  Finansminister Benjamin Netanyahu fokuserte alle sine overtalelsesevner på å overbevise både koalisjonen og opposisjonen om å støtte budsjettet for 2005, i en tale i Knessets finanskomité mandag, skriver Jerusalem Post. Men det kan se ut som om han vil kjempe i motbakke, fortsetter avisen illustrativt. - Politiske faktorer burde ikke få lov til å overskygge de økonomiske grunnprinsipper, sa Netanyahu og refererte til den ustabile regjeringen som også har mindretall i Knesset. - Markedene vil ikke nøle med å straffe oss dersom vi bryter budsjettrammene, advarte han. - Vi må ikke la oss rive med … budsjettet, markedet og økonomien konkurrerer ikke med hverandre. Hvis vi viser disiplin i skattepolitikken, vil vi kunne bidra til den israelske økonomien, fortsatte finansministeren. Ap og flere arabiske partier har uttrykt sterkt ønske om å foreslå mistillitsvotum når Knesset samlet neste søndag, på grunn av regjeringens sosialøkonomiske politikk. Allerede en dag ut i Knessets vintersesong, har et av koalisjonens medlemmer sagt at de vil stemme i mot forslaget, nemlig Likuds Eli Aflalo som sitter i finanskomitéen for partiet.

  Finansminister Benjamin Netanyahu fokuserte alle sine overtalelsesevner på å overbevise både koalisjonen og opposisjonen om å støtte budsjettet for 2005, i en tale i Knessets finanskomité mandag, skriver Jerusalem Post. Men det kan se ut som om han vil kjempe i motbakke, fortsetter avisen illustrativt. – Politiske faktorer burde ikke få lov til å overskygge de økonomiske grunnprinsipper, sa Netanyahu og refererte til den ustabile regjeringen som også har mindretall i Knesset. – Markedene vil ikke nøle med å straffe oss dersom vi bryter budsjettrammene, advarte han. – Vi må ikke la oss rive med … budsjettet, markedet og økonomien konkurrerer ikke med hverandre. Hvis vi viser disiplin i skattepolitikken, vil vi kunne bidra til den israelske økonomien, fortsatte finansministeren. Ap og flere arabiske partier har uttrykt sterkt ønske om å foreslå mistillitsvotum når Knesset samlet neste søndag, på grunn av regjeringens sosialøkonomiske politikk. Allerede en dag ut i Knessets vintersesong, har et av koalisjonens medlemmer sagt at de vil stemme i mot forslaget, nemlig Likuds Eli Aflalo som sitter i finanskomitéen for partiet.

  ---------

  Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

  Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
  Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Ingen artikler å vise