Trekker sin trussel om å forlate regjeringen

  Utdanningsminister Limor Livnat har tatt tilbake sin trussel om å trekke seg fra regjeringen. Like etter avstemningen om adskillelsesplanen tirsdag, gikk Livnat sammen med Benjamin Netanyahu om å kreve folkeavstemning. Fire Likud-ministre gav statsminister Ariel Sharon en 14 dagers frist på å avgjøre en folkeavstemning. Dan Naveh og Yisrael Katz, som også var blant opprørerne, vil nå inngå et kompromiss med Sharon. Netanyahu står fast på sitt ultimatum. En undersøkelse blant representantene i Knesset, viser at et flertall på 66 av 120 går imot en folkeavstemning. Statsminister Ariel Sharon mener avgjørelsene i regjeringen og nasjonalforsamlingen er tilstrekkelig for å gjennomføre adskillelsesplanen.

  Utdanningsminister Limor Livnat har tatt tilbake sin trussel om å trekke seg fra regjeringen. Like etter avstemningen om adskillelsesplanen tirsdag, gikk Livnat sammen med Benjamin Netanyahu om å kreve folkeavstemning. Fire Likud-ministre gav statsminister Ariel Sharon en 14 dagers frist på å avgjøre en folkeavstemning. Dan Naveh og Yisrael Katz, som også var blant opprørerne, vil nå inngå et kompromiss med Sharon. Netanyahu står fast på sitt ultimatum. En undersøkelse blant representantene i Knesset, viser at et flertall på 66 av 120 går imot en folkeavstemning. Statsminister Ariel Sharon mener avgjørelsene i regjeringen og nasjonalforsamlingen er tilstrekkelig for å gjennomføre adskillelsesplanen.

  ---------

  Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

  Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
  Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Forrige artikkelIsrael kjempet forsvarkrig i 1967
  Neste artikkelTror på 3,2 prosent vekst i 2005
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise