16 år gammel tenåringsterrorist drepte tre israelere på marked

  Tre israelere ble drept og omkring 40 skadet da en selvmordsterrorist utløste sine eksplosiver på Carmel-markedet i Tel Aviv mandag formiddag. To israelske kvinner og en mann ble drept i angrepet, som er det 14 selvmordsangrepet i selve Israel siden starten på år 2004. Jerusalem Post skriver at den 16 år gamle selvmordsbomberen er den yngste palestineren som har gjennomført et tilsvarende angrep de siste fire årene. Amr al-Faar (16) kom fra Nablus-området. Hans mor, Samira Abdullah (45), kritiserer terrororganisasjonen som sendte sønnen i sitt dødelige oppdrag: - Det er umoralsk å sende en som er så ung. De skulle ha brukt en voksen som forstår betydningen av sine handlinger, siterer den israelske avisen Ha'aretz. - Gud vil forbanne dem som rekrutterte Amar. Jeg har hørt historiene om de som rekrutterer barn i Nablus, men jeg trodde ikke det var sant, sa terroristens far til Ha'aretz mandag kveld. Tirsdag før soloppgang ble familiens hjem ødelagt av israelske styrker. Terroristen skal ha tatt seg inn i Israel fra Vestbredden, i et område nord for Jerusalem hvor sikkerhetsgjerdet ikke er ferdig utbygd. Det planlagte terrormålet skal ha vært Jerusalem, men terroristen ble nødt til å endre planer på grunn av israelske sikkerhetstiltak. Folkefronten for frigjøring av Palestina (PLFP) har tatt på seg ansvaret for terrorangrepet. - Israel har ikke stanset og vil ikke stanse krigen mot den morderiske terrorismen som vi står overfor, lover statsminister Ariel Sharon. - Dette viser klart at den palestinske selvstyremyndigheten ikke har endret seg, sa Sharon. Med klar adresse til de palestinske talsmennene fortsatte den israelske statsministeren: - Vi vil ikke være tilfreds med snakk, løfter og fordømmelser.

  ISRAEL ER UNDER ANGREP!

  Tre israelere ble drept og omkring 40 skadet da en selvmordsterrorist utløste sine eksplosiver på Carmel-markedet i Tel Aviv mandag formiddag. To israelske kvinner og en mann ble drept i angrepet, som er det 14 selvmordsangrepet i selve Israel siden starten på år 2004. Jerusalem Post skriver at den 16 år gamle selvmordsbomberen er den yngste palestineren som har gjennomført et tilsvarende angrep de siste fire årene. Amr al-Faar (16) kom fra Nablus-området. Hans mor, Samira Abdullah (45), kritiserer terrororganisasjonen som sendte sønnen i sitt dødelige oppdrag: – Det er umoralsk å sende en som er så ung. De skulle ha brukt en voksen som forstår betydningen av sine handlinger, siterer den israelske avisen Ha’aretz. – Gud vil forbanne dem som rekrutterte Amar. Jeg har hørt historiene om de som rekrutterer barn i Nablus, men jeg trodde ikke det var sant, sa terroristens far til Ha’aretz mandag kveld. Tirsdag før soloppgang ble familiens hjem ødelagt av israelske styrker. Terroristen skal ha tatt seg inn i Israel fra Vestbredden, i et område nord for Jerusalem hvor sikkerhetsgjerdet ikke er ferdig utbygd. Det planlagte terrormålet skal ha vært Jerusalem, men terroristen ble nødt til å endre planer på grunn av israelske sikkerhetstiltak. Folkefronten for frigjøring av Palestina (PLFP) har tatt på seg ansvaret for terrorangrepet. – Israel har ikke stanset og vil ikke stanse krigen mot den morderiske terrorismen som vi står overfor, lover statsminister Ariel Sharon. – Dette viser klart at den palestinske selvstyremyndigheten ikke har endret seg, sa Sharon. Med klar adresse til de palestinske talsmennene fortsatte den israelske statsministeren: – Vi vil ikke være tilfreds med snakk, løfter og fordømmelser.

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Forrige artikkel“Spøkelsene” i Arafats hovedkvarter
  Neste artikkelJerusalem venter med å kommentere
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise