Legger frem rekordresultat for tredje kvartal

  Teva Pharmaceutical Industries AS ble stiftet i 1935, og er et av de ledende produsenter av generiske medisiner. Det er det største selskapet i Israel og ingen eksporterer større verdier enn dem. Det finnes heller ingen bedrifter i Israel som har høyere markedsverdi enn Teva. Regnskapet for tredje kvartal 2004, som ble lagt frem torsdag, er det beste aksjeselskapet noensinne har presentert, melder Jerusalem Post. Inntektene i tredje kvartal økte med 61 prosent fra andre kvartal til 252 millioner dollar (rundt 1,764 milliarder kroner), noe som blir 38 cent per aksje. Dermed slår de analytikernes gjennomsnittsprognose på 35 cent per aksje. Selskapets aksjer økte 1,6 prosent til 110,80 shekel per aksje (ca 166,20 kroner) på Tel Aviv-børsen (TASE) som følge av de gode resultatene, men sank likevel 0,8 prosent til 23,94 dollar (ca 167,50 kroner) på New York-børsen i morgentimene. Teva oppjusterer nå sine forventninger for omsetningen på årsbasis fra 4,5 milliarder dollar opp til 4,7 milliarder dollar.

  Teva Pharmaceutical Industries AS ble stiftet i 1935, og er et av de ledende produsenter av generiske medisiner. Det er det største selskapet i Israel og ingen eksporterer større verdier enn dem. Det finnes heller ingen bedrifter i Israel som har høyere markedsverdi enn Teva. Regnskapet for tredje kvartal 2004, som ble lagt frem torsdag, er det beste aksjeselskapet noensinne har presentert, melder Jerusalem Post. Inntektene i tredje kvartal økte med 61 prosent fra andre kvartal til 252 millioner dollar (rundt 1,764 milliarder kroner), noe som blir 38 cent per aksje. Dermed slår de analytikernes gjennomsnittsprognose på 35 cent per aksje. Selskapets aksjer økte 1,6 prosent til 110,80 shekel per aksje (ca 166,20 kroner) på Tel Aviv-børsen (TASE) som følge av de gode resultatene, men sank likevel 0,8 prosent til 23,94 dollar (ca 167,50 kroner) på New York-børsen i morgentimene. Teva oppjusterer nå sine forventninger for omsetningen på årsbasis fra 4,5 milliarder dollar opp til 4,7 milliarder dollar.

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Ingen artikler å vise