Antallet fattige i Israel øker

  1,4 millioner israelere lever under fattigdomsgrensen. Halvparten av disse er barn. I følge tall fra Det nasjonale forsikringsinstituttet falt 100.000 nye israelere under fattigdomsgrensen fra år 2002 til år 2003. Den største gruppen fattige finner man blant de arbeidsledige.

  «Alle trenger å lese om Israel på miff.no.» Hvis du er enig, trenger vi deg som medlem av MIFF slik at skoleelever og andre kan få israelske perspektiver gratis tilgjengelig på norsk. Bare en liten brøkdel av våre nettgjester er medlemmer. Klikk her for å registrere deg nå (fra kr. 4,- per uke)

  1,4 millioner israelere lever under fattigdomsgrensen. Halvparten av disse er barn. I følge tall fra Det nasjonale forsikringsinstituttet falt 100.000 nye israelere under fattigdomsgrensen fra år 2002 til år 2003. Den største gruppen fattige finner man blant de arbeidsledige.


  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Forrige artikkelLønningene øker fire prosent til 9.630 shekel
  Neste artikkelAraberne i Øst-Jerusalem mellom Israel og PA
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise