Dette er et øyeblikk med muligheter

  Mandag avholder USAs utenriksminister Colin Powell møter med statsminister Ariel Sharon og utenriksminister Silvan Shalom. Powell vil oppmuntre både israelske og palestinske ledere til å legge til rette for det palestinske valget 9. januar. - Dette er et øyeblikk med muligheter... Det store skritt fremover må nå være å hjelpe det palestinske folk til å bli klar til valg, sa Powell til reportere ombord i flyet på vei mellom USA og Israel. Turen til Israel og de palestinske områdene er Powells første på 18 måneder.

  «Alle trenger å lese om Israel på miff.no.» Hvis du er enig, trenger vi deg som medlem av MIFF slik at skoleelever og andre kan få israelske perspektiver gratis tilgjengelig på norsk. Bare en liten brøkdel av våre nettgjester er medlemmer. Klikk her for å registrere deg nå (fra kr. 4,- per uke)

  Mandag avholder USAs utenriksminister Colin Powell møter med statsminister Ariel Sharon og utenriksminister Silvan Shalom. Powell vil oppmuntre både israelske og palestinske ledere til å legge til rette for det palestinske valget 9. januar. – Dette er et øyeblikk med muligheter… Det store skritt fremover må nå være å hjelpe det palestinske folk til å bli klar til valg, sa Powell til reportere ombord i flyet på vei mellom USA og Israel. Turen til Israel og de palestinske områdene er Powells første på 18 måneder.


  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Forrige artikkelAraberne i Øst-Jerusalem mellom Israel og PA
  Neste artikkelDatabase med Holocaust-ofre
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise