Godkjenner frigivelse av palestinske fanger

  Flere titalls palestinske fanger vil bli satt fri, vedtok den israelske regjeringen søndag. Hensikten er å vise godvilje mot det palestinske folk før valget på ny PA-leder 9. januar. Fangefrigivelsen er også del av avtalen i forbindelse med at israeleren Azzam Azzam slapp ut av egyptisk fangenskap i forrige uke.

  Flere titalls palestinske fanger vil bli satt fri, vedtok den israelske regjeringen søndag. Hensikten er å vise godvilje mot det palestinske folk før valget på ny PA-leder 9. januar. Fangefrigivelsen er også del av avtalen i forbindelse med at israeleren Azzam Azzam slapp ut av egyptisk fangenskap i forrige uke.

  Forrige artikkelUt av Libanon
  Neste artikkelIsrael skulle utslettes i 1967
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.