Har ansatt 1000 nye medarbeidere på fire måneder

  Det økonomiske nyhetsbildet i Israel har de siste månedene vært preget av snakk om oppsigelser i bankene. Likevel viser nye tall at trenden har gått motsatt vei. Det ser nemlig ut som antallet ansatte i bankene har økt, skriver Ma'ariv. I de siste fire månedene har antallet økt med 2,2 prosent og nådd 46.900 arbeidere, i følge nye data fra statistisk sentralbyrå i Israel (CBS). Andre tall viser overraskende at antallet arbeidere i offentlig sektor ikke har sunket, på tross av lovord fra finansminister Benjamin Netanyahu om å senke størrelsen på sektoren. Siden starten på 2004 har antallet offentlig ansatte forblitt uendret på 75.300. I tillegg melder CBS at den forbedrede sikkerhetssituasjonen den siste tiden har ført til reduksjon i antallet sikkerhetsvakter. Det siste året har det vært en reduksjon på 7,2 prosent, ned til kun 103.000 vakter mot 111.000 i oktober 2003.

  Det økonomiske nyhetsbildet i Israel har de siste månedene vært preget av snakk om oppsigelser i bankene. Likevel viser nye tall at trenden har gått motsatt vei. Det ser nemlig ut som antallet ansatte i bankene har økt, skriver Ma’ariv. I de siste fire månedene har antallet økt med 2,2 prosent og nådd 46.900 arbeidere, i følge nye data fra statistisk sentralbyrå i Israel (CBS). Andre tall viser overraskende at antallet arbeidere i offentlig sektor ikke har sunket, på tross av lovord fra finansminister Benjamin Netanyahu om å senke størrelsen på sektoren. Siden starten på 2004 har antallet offentlig ansatte forblitt uendret på 75.300. I tillegg melder CBS at den forbedrede sikkerhetssituasjonen den siste tiden har ført til reduksjon i antallet sikkerhetsvakter. Det siste året har det vært en reduksjon på 7,2 prosent, ned til kun 103.000 vakter mot 111.000 i oktober 2003.

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Ingen artikler å vise