“Rett til å vende tilbake” er en rød linje

  - De palestinske selvstyremyndighetene vil aldri gi opp retten til å vende tilbake for alle flyktningene til deres originale hjem i selve Israel, sa Zakariya al-Agha søndag. Al-Agha leder PLOs flyktningeavdeling. - Det vil ikke bli stabilitet i regionen før hver eneste flyktning føler at han har fått frihet til å vende tilbake til sitt hjem, sa Al-Agha. Palestinske ledere vil ikke inngå noen avtale med Israel som tar fra flyktningene deres rett til å vende tilbake. - Det er en rød linje som palestinske ledere ikke kan krysse, sa Al-Agha. Palestinerne krever en rett som ingen andre flyktningegrupper fra denne tiden har. [Les mer på temasiden Flyktninger.]

  ISRAEL ER UNDER ANGREP!

  – De palestinske selvstyremyndighetene vil aldri gi opp retten til å vende tilbake for alle flyktningene til deres originale hjem i selve Israel, sa Zakariya al-Agha søndag. Al-Agha leder PLOs flyktningeavdeling. – Det vil ikke bli stabilitet i regionen før hver eneste flyktning føler at han har fått frihet til å vende tilbake til sitt hjem, sa Al-Agha. Palestinske ledere vil ikke inngå noen avtale med Israel som tar fra flyktningene deres rett til å vende tilbake. – Det er en rød linje som palestinske ledere ikke kan krysse, sa Al-Agha. Palestinerne krever en rett som ingen andre flyktningegrupper fra denne tiden har. [Les mer på temasiden Flyktninger.]

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Forrige artikkelHar ansatt 1000 nye medarbeidere på fire måneder
  Neste artikkelNevrotisk forhold til Israel
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise