“Rett til å vende tilbake” er en rød linje

  - De palestinske selvstyremyndighetene vil aldri gi opp retten til å vende tilbake for alle flyktningene til deres originale hjem i selve Israel, sa Zakariya al-Agha søndag. Al-Agha leder PLOs flyktningeavdeling. - Det vil ikke bli stabilitet i regionen før hver eneste flyktning føler at han har fått frihet til å vende tilbake til sitt hjem, sa Al-Agha. Palestinske ledere vil ikke inngå noen avtale med Israel som tar fra flyktningene deres rett til å vende tilbake. - Det er en rød linje som palestinske ledere ikke kan krysse, sa Al-Agha. Palestinerne krever en rett som ingen andre flyktningegrupper fra denne tiden har. [Les mer på temasiden Flyktninger.]

  «Alle trenger å lese om Israel på miff.no.» Hvis du er enig, trenger vi deg som medlem av MIFF slik at skoleelever og andre kan få israelske perspektiver gratis tilgjengelig på norsk. Bare en liten brøkdel av våre nettgjester er medlemmer. Klikk her for å registrere deg nå (fra kr. 4,- per uke)

  – De palestinske selvstyremyndighetene vil aldri gi opp retten til å vende tilbake for alle flyktningene til deres originale hjem i selve Israel, sa Zakariya al-Agha søndag. Al-Agha leder PLOs flyktningeavdeling. – Det vil ikke bli stabilitet i regionen før hver eneste flyktning føler at han har fått frihet til å vende tilbake til sitt hjem, sa Al-Agha. Palestinske ledere vil ikke inngå noen avtale med Israel som tar fra flyktningene deres rett til å vende tilbake. – Det er en rød linje som palestinske ledere ikke kan krysse, sa Al-Agha. Palestinerne krever en rett som ingen andre flyktningegrupper fra denne tiden har. [Les mer på temasiden Flyktninger.]


  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Forrige artikkelHar ansatt 1000 nye medarbeidere på fire måneder
  Neste artikkelNevrotisk forhold til Israel
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise