Til ny aksjon i Gaza etter nye palestinske angrep

  Palestinsk milits fortsetter å skyte granater og raketter mot militære og sivile mål i og utenfor Gaza-stripen. I en motaksjon gikk israelske styrker onsdag morgen inn i flyktningeleiren Khan Yunis, bare tre dager etter at forrige operasjon ble avsluttet. De siste dagene er det skutt mer enn 15 granater og raketter mot israelske bosetninger fra dette området, i følge militære kilder som Ha'aretz gjengir. De palestinske angrepene har blant annet rettet seg mot en synagoge og en barnehage. IDF opplyser at noen tomme bygninger vil bli ødelagt under operasjonen, fordi disse brukes som skjulested for væpnede palestinere. - Vi har bedt noen palestinske innbyggere om å forlate sine hjem, for å unngå at de blir skadet. De kan komme tilbake når operasjonen er avsluttet, sier en israelsk offiser.

   Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
   For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

  Palestinsk milits fortsetter å skyte granater og raketter mot militære og sivile mål i og utenfor Gaza-stripen. I en motaksjon gikk israelske styrker onsdag morgen inn i flyktningeleiren Khan Yunis, bare tre dager etter at forrige operasjon ble avsluttet. De siste dagene er det skutt mer enn 15 granater og raketter mot israelske bosetninger fra dette området, i følge militære kilder som Ha’aretz gjengir. De palestinske angrepene har blant annet rettet seg mot en synagoge og en barnehage. IDF opplyser at noen tomme bygninger vil bli ødelagt under operasjonen, fordi disse brukes som skjulested for væpnede palestinere. – Vi har bedt noen palestinske innbyggere om å forlate sine hjem, for å unngå at de blir skadet. De kan komme tilbake når operasjonen er avsluttet, sier en israelsk offiser.

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Forrige artikkelSyria ut av Libanon?
  Neste artikkelAksepterer flytting
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise