Kan blokkere Sharons statsbudsjett

  13 Knesset-representanter fra Likud stemte imot sin egen partileder da den nye Sharon-regjeringen ble etablert mandag. Det er først og fremst motstand mot adskillelsesplanen som forener Likud-opprørerne. Nå er det uklart hvordan disse vil stemme når statsbudsjettet skal behandles for første gang onsdag. Statsminister Ariel Sharon vil ikke la budsjettet gå til avstemning før stemmegivningen […]

  13 Knesset-representanter fra Likud stemte imot sin egen partileder da den nye Sharon-regjeringen ble etablert mandag. Det er først og fremst motstand mot adskillelsesplanen som forener Likud-opprørerne. Nå er det uklart hvordan disse vil stemme når statsbudsjettet skal behandles for første gang onsdag. Statsminister Ariel Sharon vil ikke la budsjettet gå til avstemning før stemmegivningen til opprørerne er avklart. Dersom Sharon ikke klarer å samle et flertall for budsjettet, vil han ikke nøle med å skrive ut nyvalg, sier kilder som står statsministeren nær. Sharons nye regjering har støtte fra 64 Knesset-representanter. Dersom bare fem av Likud-opprørerne velger å stemme mot, vil budsjettet falle.

  Forrige artikkelKristenforfølgelse i Egypt
  Neste artikkelFortsetter å synke
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.