PA gjør ikke nok for å stanse terrorangrep

  - Bortsett fra utplasseringen av sikkerhetsstyrker på Gaza-stripen, har de palestinske selvstyremyndighetene (PA) ikke gjort noen betydelige tiltak mot terroristorganisasjonene, sa statsminister Ariel Sharon fredag ettermiddag. Han kom med uttalelsen i en telefonsamtale med Kjell Magne Bondevik. Den norske statsministeren ringte for å uttrykke støtte til Israels positive signaler overfor PA. - Det blir ikke gjort nok fra den palestinske siden for å forhindre terrorangrep mot Israel, svarte Sharon. Diplomatisk fremgang etter det internasjonale veikartet for fred vil være mulig først etter palestinerne stanser terroraktiviteten, ødelegger terroristenes infrastruktur og gjennomfører administrative reformer. Bondevik og Sharon avtalte å treffes når den norske statsministeren kommer til Israel.

  «Alle trenger å lese om Israel på miff.no.» Hvis du er enig, trenger vi deg som medlem av MIFF slik at skoleelever og andre kan få israelske perspektiver gratis tilgjengelig på norsk. Bare en liten brøkdel av våre nettgjester er medlemmer. Klikk her for å registrere deg nå (fra kr. 4,- per uke)

  – Bortsett fra utplasseringen av sikkerhetsstyrker på Gaza-stripen, har de palestinske selvstyremyndighetene (PA) ikke gjort noen betydelige tiltak mot terroristorganisasjonene, sa statsminister Ariel Sharon fredag ettermiddag. Han kom med uttalelsen i en telefonsamtale med Kjell Magne Bondevik. Den norske statsministeren ringte for å uttrykke støtte til Israels positive signaler overfor PA. – Det blir ikke gjort nok fra den palestinske siden for å forhindre terrorangrep mot Israel, svarte Sharon. Diplomatisk fremgang etter det internasjonale veikartet for fred vil være mulig først etter palestinerne stanser terroraktiviteten, ødelegger terroristenes infrastruktur og gjennomfører administrative reformer. Bondevik og Sharon avtalte å treffes når den norske statsministeren kommer til Israel.


  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Forrige artikkelArbeider for sabbaten
  Neste artikkelBer Israel styrke Abbas
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise