Haags dom over sikkerhetsgjerdet var forutinntatt

  Israel kom onsdag med sin første offentlige uttalelse om Den internasjonale domstolen i Haags kjennelse angående det israelske sikkerhetsgjerdet, eller "muren" som domstolen selv kaller det. Talsmenn fra Høyesteretten i Israel og statsadvokatens kontor sier Israel avviser Haags rådgivende kjennelse om sikkerhetsgjerdet, og anklager holdningene i den for å være basert på uriktige og utdaterte fakta. Israel mener også at Haag avviste gjerdet i sin helhet, i stedet for å ta i betraktning de forskjellige delene av barrieren, skriver Jerusalem Post.

   Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
   For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

  Israel kom onsdag med sin første offentlige uttalelse om Den internasjonale domstolen i Haags kjennelse angående det israelske sikkerhetsgjerdet, eller "muren" som domstolen selv kaller det. Talsmenn fra Høyesteretten i Israel og statsadvokatens kontor sier Israel avviser Haags rådgivende kjennelse om sikkerhetsgjerdet, og anklager holdningene i den for å være basert på uriktige og utdaterte fakta. Israel mener også at Haag avviste gjerdet i sin helhet, i stedet for å ta i betraktning de forskjellige delene av barrieren, skriver Jerusalem Post.

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Ingen artikler å vise