Egyptisk etterforsker sier israelske skolebøker er rasistiske

  Israelske læremetoder og tekstbøker bidrar til å skape en krigersk innstilling blant landets studenter, i et forsøk på å hindre fredsforsøk, sier den egyptiske etterforskeren Safa Abdel Aal. Hun mener flere av tekstbøkene er "anti-arabiske". - Israelske skolebøker har som mål å implementere krigsbegjæret i sjelen til stundenter, uttalte hun. Abdel Aal sier at hun har basert sine funn på elleve israelske tekstbøker og fem geografibøker brukt på barneskolenivå. Hun har funnet ut at israelske barn blir opplært til å tro at krig er den eneste måten for det jødiske folk til å forsvare sine legitime historiske rettigheter, melder Yediot Ahronot. - Disse tekstbøkene hindrer forsøk på å oppnå fred eller til å etablere en uavhengig palestinsk stat, legger hun til.

   Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
   For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

  Israelske læremetoder og tekstbøker bidrar til å skape en krigersk innstilling blant landets studenter, i et forsøk på å hindre fredsforsøk, sier den egyptiske etterforskeren Safa Abdel Aal. Hun mener flere av tekstbøkene er "anti-arabiske". – Israelske skolebøker har som mål å implementere krigsbegjæret i sjelen til stundenter, uttalte hun. Abdel Aal sier at hun har basert sine funn på elleve israelske tekstbøker og fem geografibøker brukt på barneskolenivå. Hun har funnet ut at israelske barn blir opplært til å tro at krig er den eneste måten for det jødiske folk til å forsvare sine legitime historiske rettigheter, melder Yediot Ahronot. – Disse tekstbøkene hindrer forsøk på å oppnå fred eller til å etablere en uavhengig palestinsk stat, legger hun til.

  ---------

  Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Ingen artikler å vise