Tusener av palestinere samlet til støtte for Syria

  I Gaza by samlet tusener av palestinere seg i tog fredag for å vise støtte til Syria og terrororganisasjonen Hizbollah. Toget ble arrangert av Islamsk Jihad, og de fremmøtte ytret sin støtte til Libanons pro-syriske regime og ba Damaskus stå i mot internasjonalt press. På samme måte ytret de også støtte til Hizbollahs leder Sjeik Hassan Nasrallah, og oppfordret terrororganisasjonen til fortsatt krig mot Israel, og til å motstå alle krav om avvæpning, skriver Yediot Ahronot.

   Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
   For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

  I Gaza by samlet tusener av palestinere seg i tog fredag for å vise støtte til Syria og terrororganisasjonen Hizbollah. Toget ble arrangert av Islamsk Jihad, og de fremmøtte ytret sin støtte til Libanons pro-syriske regime og ba Damaskus stå i mot internasjonalt press. På samme måte ytret de også støtte til Hizbollahs leder Sjeik Hassan Nasrallah, og oppfordret terrororganisasjonen til fortsatt krig mot Israel, og til å motstå alle krav om avvæpning, skriver Yediot Ahronot.

  ---------

  Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Ingen artikler å vise