Sikkerhetskabinettet har godkjent Iran-angrep

  Det israelske sikkerhetskabinettet skal ha gitt forhåndsgodkjenning til et militært angrep mot Irans atomprogram, skriver London-avisen Sunday Times. Beslutningen skal ha blitt tatt i februar. Israel vil først se om internasjonalt press kan få Iran til å stanse sitt atomprogram, men skal ha angrepsplaner klare. F-15 jagerbombere og eliteavdelingen Shaldag inngår i planene, i følge den britiske avisen. - Iran vil ikke la seg påvirke av ytre press, sa en talsmann for utenriksdepartementet i Tehran lørdag. Iran hevder at deres atomprogram er for fredelige energiformål, og ikke for å skaffe landet atomvåpen.

  «Alle trenger å lese om Israel på miff.no.» Hvis du er enig, trenger vi deg som medlem av MIFF slik at skoleelever og andre kan få israelske perspektiver gratis tilgjengelig på norsk. Bare en liten brøkdel av våre nettgjester er medlemmer. Klikk her for å registrere deg nå (fra kr. 4,- per uke)

  Det israelske sikkerhetskabinettet skal ha gitt forhåndsgodkjenning til et militært angrep mot Irans atomprogram, skriver London-avisen Sunday Times. Beslutningen skal ha blitt tatt i februar. Israel vil først se om internasjonalt press kan få Iran til å stanse sitt atomprogram, men skal ha angrepsplaner klare. F-15 jagerbombere og eliteavdelingen Shaldag inngår i planene, i følge den britiske avisen. – Iran vil ikke la seg påvirke av ytre press, sa en talsmann for utenriksdepartementet i Tehran lørdag. Iran hevder at deres atomprogram er for fredelige energiformål, og ikke for å skaffe landet atomvåpen.  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Forrige artikkelFra nasjonale til religiøse kategorier
  Neste artikkelTyrkia, Europa og Israel
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise