Arresterte smugler av bakke-til-luft raketter

  Ryktene om at palestinske terrororganisasjoner har skaffet seg skulderholdte bakke-til-luft raketter (SA-7, eller Strela) er nå bekreftet. En palestiner er fotografert mens han viste frem våpenet i full offentlighet, skriver Ze’ev Schiff i Ha’aretz. Palestinerne hevder de trenger slike våpen for å forsvare seg mot israelske helikopterangrep. Israel frykter våpenet kan bli brukt i terrorangrep […]

  Ryktene om at palestinske terrororganisasjoner har skaffet seg skulderholdte bakke-til-luft raketter (SA-7, eller Strela) er nå bekreftet. En palestiner er fotografert mens han viste frem våpenet i full offentlighet, skriver Ze’ev Schiff i Ha’aretz. Palestinerne hevder de trenger slike våpen for å forsvare seg mot israelske helikopterangrep. Israel frykter våpenet kan bli brukt i terrorangrep mot sivile passasjerfly. Egyptiske myndigheter har arrestert en palestiner som innrømmer at han har smuglet inn bakke-til-luft raketter til Gaza-stripen gjennom Sinai. Israel ser svært alvorlig på dette, også siden mannen er tilknyttet Fatah, som er PA-formann Mahmous Abbas sin bevegelse.

  Forrige artikkelBeholde bosetninger
  Neste artikkelPlanløshet, reservetjeneste og bosetninger
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.
  - Bli fastgiver til MIFF på 10 sekund! -