Arresterte palestinere var ikke militante

  Tre palestinere ble arrestert av israelske sikkerhetsstyrker tidlig søndag morgen. Israelske medier meldte først at mennene planla et terrorangrep, men opplysningene blir nå avkreftet av israelsk politi. Palestinerne var ubevæpnet og oppholdt seg i Israel illegalt. De skal ikke ha hatt noen forbindelse med terrororganisasjoner. Palestinerne ble tatt på hovedveien mellom Tel Aviv og Haifa, […]

  Tre palestinere ble arrestert av israelske sikkerhetsstyrker tidlig søndag morgen. Israelske medier meldte først at mennene planla et terrorangrep, men opplysningene blir nå avkreftet av israelsk politi. Palestinerne var ubevæpnet og oppholdt seg i Israel illegalt. De skal ikke ha hatt noen forbindelse med terrororganisasjoner. Palestinerne ble tatt på hovedveien mellom Tel Aviv og Haifa, i en periode da israelske sikkerhetsstyrker var i høy beredskap på grunn av terroradvarsel. Lørdag ble en israelsk soldat knivstukket ved bosetningen Ganim nord på Vestbredden. Angriperen stjal soldatens våpen. Også senere på dagen prøvde to palestinere å angripe en israelsk soldat med kniv, utenfor Nablus. Søndag morgen ble det funnet en Kassam-rakett nord for Gaza-stripen. Raketten ble skutt av militante palestinere lørdag kveld. Fredag arresterte IDF en 17 år gammel palestiner som bar fire rørbomber klar til bruk. (CM, 24.04.05 OPPDATERT)

  Forrige artikkelPolitikk og folkemord
  Neste artikkelIntervju med Ariel Sharon
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.