De siste syriske styrkene er ute søndag

  Store syriske styrker trakk seg lørdag kveld ut av Libanon. – De siste syriske soldatene vil forlate Libanon på søndag, etter 29 år, sier en høyt rangert libanesisk offiser til nyhetsbyrået AP. Nord i Bekaa-dalen ble minst ti militære posisjoner forlatt av syriske styrker lørdag. Hundrevis av soldater og minst 150 pansrede kjøretøy satte kursen […]

  Store syriske styrker trakk seg lørdag kveld ut av Libanon. – De siste syriske soldatene vil forlate Libanon på søndag, etter 29 år, sier en høyt rangert libanesisk offiser til nyhetsbyrået AP. Nord i Bekaa-dalen ble minst ti militære posisjoner forlatt av syriske styrker lørdag. Hundrevis av soldater og minst 150 pansrede kjøretøy satte kursen mot Syria.

  Forrige artikkelPolitikk og folkemord
  Neste artikkelIntervju med Ariel Sharon
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.