Militante vil stanse angrep på Gaza-stripen

  – Militante palestinere er blitt enige om å stanse granat- og rakettangrepene mot jødiske bosetninger på Gaza-stripen, sier en offisiell kilde i de palestinske selvstyremyndighetene. De siste ukene har militsene stadig trappet opp angrepene i og rundt Gaza-stripen. – Hittil har vi jo sett hva slike avtaler er verdt, sier talsmann for statsminister Ariel Sharon, […]

  – Militante palestinere er blitt enige om å stanse granat- og rakettangrepene mot jødiske bosetninger på Gaza-stripen, sier en offisiell kilde i de palestinske selvstyremyndighetene. De siste ukene har militsene stadig trappet opp angrepene i og rundt Gaza-stripen. – Hittil har vi jo sett hva slike avtaler er verdt, sier talsmann for statsminister Ariel Sharon, Ra’anan Gissin. – Hvis det er ro, vil vi svare med ro. Hvis det er skyting av granater og hjemmelagte raketter, da vil vi svare tilsvarende, la Gissin til.

  Forrige artikkel“Det nye Midtøsten”
  Neste artikkelAngrep IDF-baser
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.