Ny forsvarssjef skaper historie

  Generalmajor Dan Halutz overtar som israelsk forsvarssjef onsdag. Med sine 56 års livserfaring blir han den eldste person som har vært øverste militære sjef i Israel. Han er også den første luftoffiser som går helt til topps i IDF. Onsdag morgen blir Halutz forfremmet til generalløytnant av avtroppende forsvarssjef Moshe Ya'alon.

  Generalmajor Dan Halutz overtar som israelsk forsvarssjef onsdag. Med sine 56 års livserfaring blir han den eldste person som har vært øverste militære sjef i Israel. Han er også den første luftoffiser som går helt til topps i IDF. Onsdag morgen blir Halutz forfremmet til generalløytnant av avtroppende forsvarssjef Moshe Ya’alon.

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Forrige artikkelStartet valgkamp i Beersheba
  Neste artikkelEgyptisk kontroll i Rafah?
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise