Israel setter fri 400

  Torsdag morgen blir 380 palestinske fanger satt fri ved fire kontrollposter på Vestbredden. Ved grensestasjonen Erez mot Gaza-stripen blir ytterligere 20 fanger satt fri. - Frigivelsen av fangene går som planlagt, til tross for det planlagte terrorangrepet i Jerusalem, sier visestatsminister Ehud Olmert. Statsminister Ariel Sharon mener fangefrigivelsen vil styrke lederskapet til Mahmoud Abbas i forkant av tilbaketrekningen fra Gaza-stripen.

   Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
   For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

  Torsdag morgen blir 380 palestinske fanger satt fri ved fire kontrollposter på Vestbredden. Ved grensestasjonen Erez mot Gaza-stripen blir ytterligere 20 fanger satt fri. – Frigivelsen av fangene går som planlagt, til tross for det planlagte terrorangrepet i Jerusalem, sier visestatsminister Ehud Olmert. Statsminister Ariel Sharon mener fangefrigivelsen vil styrke lederskapet til Mahmoud Abbas i forkant av tilbaketrekningen fra Gaza-stripen.

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Forrige artikkelMøtes 21. juni
  Neste artikkelFred kan gi 1,16 millioner palestinere arbeid
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise