Planlegger ny massedemonstrasjon

  Tirsdag starter bosetterne en ny marsj mot Gaza-stripen, melder Ha’aretz. Tre byer i Negev blir utgangspunkt for demonstasjonen, som har til hensikt å få flest mulig motstandere inn på Gaza-stripen. I sist uke ble aksjonistene som marsjerte mot Gaza avskåret av 20.000 soldater og politi. De fleste av bosetterne vendte hjem igjen, men hundrevis, kanskje […]

  Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

  Tirsdag starter bosetterne en ny marsj mot Gaza-stripen, melder Ha’aretz. Tre byer i Negev blir utgangspunkt for demonstasjonen, som har til hensikt å få flest mulig motstandere inn på Gaza-stripen. I sist uke ble aksjonistene som marsjerte mot Gaza avskåret av 20.000 soldater og politi. De fleste av bosetterne vendte hjem igjen, men hundrevis, kanskje opptil 2000, klarte å ta seg gjennom til Gush Katif, jødenes bosetningsområde sør på Gaza-stripen. Bosetterledere fra Yesha-rådet sier de vil prøve å unngå vold for enhver pris, "til tross for politiets provokasjoner". – Med besluttsomhet og kraft skal vi presse oss gjennom til Gush Katif, sier Bentzi Lieberman. (CM, 27.07.05 ETTERMIDDAG)

  Forrige artikkelUngkar med “kone og barn”
  Neste artikkelTrekker seg også ut fra Philadelphi-korridoren
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.