Håper Netanyahu kan gi rødt lys til vold

  I sin lederartikkel etter finansminister Benjamin Netanyahus avgang, uttrykker Jerusalem Post et klart ønske til Netanyahu. - Vi håper han vil bruke sin nye rolle som leder for motstanderne av adskillelsesplanen til å sette ut klare røde lys mot alle forsøk på å hindre tilbaketrekningen med ordrenekt eller vold, selv om det i utgangspunktet skulle være ikke-voldelig, skriver avisen. - I denne viktige rolle, i en så avgjørende tid, kan Netanyahu, ironisk nok, ha mye større innflytelse enn han hadde i regjeringsposisjon, avslutter Jerusalem Post. (CM, 08.08.05 KVELD)

   Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
   For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

  I sin lederartikkel etter finansminister Benjamin Netanyahus avgang, uttrykker Jerusalem Post et klart ønske til Netanyahu. – Vi håper han vil bruke sin nye rolle som leder for motstanderne av adskillelsesplanen til å sette ut klare røde lys mot alle forsøk på å hindre tilbaketrekningen med ordrenekt eller vold, selv om det i utgangspunktet skulle være ikke-voldelig, skriver avisen. – I denne viktige rolle, i en så avgjørende tid, kan Netanyahu, ironisk nok, ha mye større innflytelse enn han hadde i regjeringsposisjon, avslutter Jerusalem Post. (CM, 08.08.05 KVELD)

  ---------

  Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Forrige artikkelBenjamin Netanyahu trekker seg som finansminister
  Neste artikkelNetanyahus avgang påvirker ikke tilbaketrekning
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise