Steg én prosent mot dollaren i juli

  I juli måned steg shekelen én prosent sammenliknet med den amerikanske dollaren, etter et fall på 3,5 prosent måneden før, meldte Israels Bank tirsdag. Mot den generelle valutakurven (flere lands valuta fastsetter kurs på en annen valuta) fikk shekelen også et løft, på 1,3 prosent, mot en nedgang på 2,9 prosent i juni. Israels Bank sier økningen er et resultat av utviklingen i den israelske økonomien, mer enn ytre faktorers innflytelse. I juli har handelsaktiviteten økt, både fra israelske og utenlandske investorer, melder banken.

  I juli måned steg shekelen én prosent sammenliknet med den amerikanske dollaren, etter et fall på 3,5 prosent måneden før, meldte Israels Bank tirsdag. Mot den generelle valutakurven (flere lands valuta fastsetter kurs på en annen valuta) fikk shekelen også et løft, på 1,3 prosent, mot en nedgang på 2,9 prosent i juni. Israels Bank sier økningen er et resultat av utviklingen i den israelske økonomien, mer enn ytre faktorers innflytelse. I juli har handelsaktiviteten økt, både fra israelske og utenlandske investorer, melder banken.

  ---------

  Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

  Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
  Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Ingen artikler å vise