Begynnelsen på slutten for zionistenes drøm i Palestina

  Hamas-leder Khaled Mashaal ser på den israelske tilbaketrekningen fra Gaza-stripen som "et nederlag overfor den palestinske motstandskampen, og et viktig skritt med historiske dimensjoner". "Den væpnede kamp er den eneste strategien Hamas har", sa Mashaal i et innlegg som ble direktesendt på en rekke store arabiske satelittstasjoner. - Hamas konkurrerer ikke med de palestinske selvstyremyndighetene, men vi avviser forsøk på å monopolisere makt, sier Mashaal. Hamas-leder på Gaza-stripen, MAhmoud Zahar, sier organisasjonen nå vil flytte kampen til Vestbredden og senere til Jerusalem. - Vi vil fortsette kampen inntil vi har frigjort hele landet vårt. Dette er en viktig dag for palestinerne og beviser at den væpnede kampen har båret frukter, sier Zahar til en arabisk avis i London. Zahar håper tilbaketrekningen vil øke moralen i den arabiske og muslimske verden, og gi positive ringvirkninger til motstandskampen mot USA i Afghanistan og Irak. - Vi er del av en stor global bevegelse kalt Den internasjonale islamske bevegelse, forklarte Zahar. Terrororganisasjonen PRC, en allianse av flere palestinske militser på Gaza-stripen, vil nå flytte sin rakett-kompetanse til Vestbredden. - Våre raketter har en rekkevidde på 18 kilometer. Det betyr, hvis vi skyter dem fra Kalkilya, kan vi treffe den okkuperte byen Tal al-Rabi, sier Abdel Al i PRC. Tal al-Rabi er det arabiske navnet på den israelske byen Tel Aviv.

   Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
   For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

  Hamas-leder Khaled Mashaal ser på den israelske tilbaketrekningen fra Gaza-stripen som "et nederlag overfor den palestinske motstandskampen, og et viktig skritt med historiske dimensjoner". "Den væpnede kamp er den eneste strategien Hamas har", sa Mashaal i et innlegg som ble direktesendt på en rekke store arabiske satelittstasjoner. – Hamas konkurrerer ikke med de palestinske selvstyremyndighetene, men vi avviser forsøk på å monopolisere makt, sier Mashaal. Hamas-leder på Gaza-stripen, MAhmoud Zahar, sier organisasjonen nå vil flytte kampen til Vestbredden og senere til Jerusalem. – Vi vil fortsette kampen inntil vi har frigjort hele landet vårt. Dette er en viktig dag for palestinerne og beviser at den væpnede kampen har båret frukter, sier Zahar til en arabisk avis i London. Zahar håper tilbaketrekningen vil øke moralen i den arabiske og muslimske verden, og gi positive ringvirkninger til motstandskampen mot USA i Afghanistan og Irak. – Vi er del av en stor global bevegelse kalt Den internasjonale islamske bevegelse, forklarte Zahar. Terrororganisasjonen PRC, en allianse av flere palestinske militser på Gaza-stripen, vil nå flytte sin rakett-kompetanse til Vestbredden. – Våre raketter har en rekkevidde på 18 kilometer. Det betyr, hvis vi skyter dem fra Kalkilya, kan vi treffe den okkuperte byen Tal al-Rabi, sier Abdel Al i PRC. Tal al-Rabi er det arabiske navnet på den israelske byen Tel Aviv.

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Forrige artikkelMedia har fått se alt
  Neste artikkelSeks bosetninger evakueres søndag
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise