Bittert angrep på Sharon

  Høyreorienterte Knesset-medlemmer møtte statsminister Ariel Sharon med kritikk og skjellsord under møtet i forsvars- og utenrikskomiteen mandag. Opprørsleder i Likud, Uzi Landau, kalte Sharon "en korrupt statsminister, en ond og hjerteløs løgner". - Du vil bli husket som den store ødeleggeren, sa Effie Eitam med tårer i øynene. Eitam representerer partiet National Union. Reaksjonene kommer i kjølvannet av tilbaketrekningen fra Gaza-stripen. Likud-representanten Roni Bar-On advarte Eitam og Landau, og sa at deres uttalelser kunne sette statsministerens liv i fare, rapporterer Jerusalem Post. Ariel Sharon svarte ikke på angrepene, skriver Ha'aretz. - Det blir ingen fremgang i fredsprosessen dersom ikke palestinerne oppfyller sine forpliktelser og avvæpner terrororganisasjonene, sa Sharon.

  Høyreorienterte Knesset-medlemmer møtte statsminister Ariel Sharon med kritikk og skjellsord under møtet i forsvars- og utenrikskomiteen mandag. Opprørsleder i Likud, Uzi Landau, kalte Sharon "en korrupt statsminister, en ond og hjerteløs løgner". – Du vil bli husket som den store ødeleggeren, sa Effie Eitam med tårer i øynene. Eitam representerer partiet National Union. Reaksjonene kommer i kjølvannet av tilbaketrekningen fra Gaza-stripen. Likud-representanten Roni Bar-On advarte Eitam og Landau, og sa at deres uttalelser kunne sette statsministerens liv i fare, rapporterer Jerusalem Post. Ariel Sharon svarte ikke på angrepene, skriver Ha’aretz. – Det blir ingen fremgang i fredsprosessen dersom ikke palestinerne oppfyller sine forpliktelser og avvæpner terrororganisasjonene, sa Sharon.

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Forrige artikkelMidtøsten-logikk
  Neste artikkelHar samlet inn våpen fra 40 desertører
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise