Starter opprop mot verneplikt i IDF

  Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

  – Jeg vil motsette meg å tjenestegjøre i en hær som utviser jøder fra deres hjem, som brenner ned synagoger og yeshivaer og ødelegger livet til 15.000 jøder i Israels land, heter det i et opprop som noen høyreorienterte israelske tenåringer står bak. Aksjonen kommer som en reaksjon på tilbaketrekningen fra Gaza-stripen og den nordlige Vestbredden. Så langt har hundre tenåringer signert oppropet, men Ronny Kahane (18) fra Netanya forventer å ha samlet 5.000 underskrifter innen en måned.  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Forrige artikkelTar form som en internasjonal grense
  Neste artikkelSharon vil dele landet
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.