Mohammed Dahlan stod bak drapet på Moussa Arafat

  Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

  Den palestinske terrorgruppen Popular Resistance Commitees (PRC) avviser nå at de stod bak drapet på Moussa Arafat onsdag. Tidligere har gruppen tatt på seg ansvaret for den brutale likvidasjonen. Anklager og mistanker knyttet til drapet på Arafat kastes frem og tilbake mellom palestinske grupper og toppledere i Gaza. Fredag rettet PRC pekefingeren mot Mohammed Dahlan. – Fatah-leder og sikkerhetssjef Samir Masharwi organiserte drapet på oppdrag for Dahlan, heter det i en offisiell uttalelse fra PRC. – Selv om Dahlan brukte våre aktivister i denne kriminaliteten betyr det ikke at vi er ansvarlig for drapet. Politiske mord hører ikke med i vår vision, skriver PRC. Mohammed Dahlan og Moussa Arafat skal ha vært erkefiender. Sammen med Rashid Abu Shabak og Nasser Youssef skal Dahlan ha stått bak tre mislykkede mordforsøk på Arafat de siste årene, skriver Khaled Abu Toameh i Jerusalem Post. "Det var vanskelig å finne noen palestinere på Gaza-stripen som var overrasket over drapet", skriver han. – Alle visste at det bare var et spørsmål om tid før Arafat ville bli drept, sier en palestinsk journalist. – Moussa Arafat var korrupt og brutal, men de som drepte ham er ikke helgener heller. Dette er en kamp mellom ærgjerrige krigsherrer, fortsetter journalisten.  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Forrige artikkelSharon vil dele landet
  Neste artikkelUtvikler rakett med 16,5 km rekkevidde
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.