Ber Japan om unnskyldning

  Det israelske rederiet Zim ber japanske myndigheter om unnskyldning etter at et av deres skip rant en fiskebåt i senk utenfor Japans nordligste øy i forrige uke. Sju av mannskapet ble drept i ulykken, men en fisker ble reddet. - Det er ingen tvil om at vårt skip traff den japanske båten, men vi tror ikke vår kaptein merket det. En kaptein som er klar over en kollisjon, hvor det kan være overlevende, ville ha tilbudt hjelp, sier Zims styreleder Idan Ofer til Yedioth Aharonoth. Den overlevende fiskeren har fortalt kystvakten mistenker at det israelske skipet fortsatte uten å hjelpe de forulykkede fiskermennene. Frakteskipet meldte heller ikke fra om ulykken.

  Det israelske rederiet Zim ber japanske myndigheter om unnskyldning etter at et av deres skip rant en fiskebåt i senk utenfor Japans nordligste øy i forrige uke. Sju av mannskapet ble drept i ulykken, men en fisker ble reddet. – Det er ingen tvil om at vårt skip traff den japanske båten, men vi tror ikke vår kaptein merket det. En kaptein som er klar over en kollisjon, hvor det kan være overlevende, ville ha tilbudt hjelp, sier Zims styreleder Idan Ofer til Yedioth Aharonoth. Den overlevende fiskeren har fortalt kystvakten mistenker at det israelske skipet fortsatte uten å hjelpe de forulykkede fiskermennene. Frakteskipet meldte heller ikke fra om ulykken.

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Forrige artikkelAksepterer hjelp fra Israel gjennom FN
  Neste artikkelOdd Sverre Hove i Stavanger:
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise