19 år gammel passasjer drept

  Soldaten Ariel Ben Sha'anan fra Tiberias omkom i nærheten av Hebron på Vestbredden lørdag morgen. 19-åringen var passasjer i en militær jeep som veltet under råkjøring, viser en foreløpig granskning. Sjåføren, som IDF betegner som "problematisk", skal ikke ha hatt førerkort for kjøretøyet. To andre soldater og den uautoriserte sjåføren ble skadet i velten. I følge militære kilder er det fortsatt uklart hva som fikk sjåføren til å kapre kjøretøyet. Den omkomne soldaten skal ha sovet da sjåføren kom inn i jeepen. Minst tre israelske soldater er drept i velt med Humvee-jeep de to siste årene. Dette er det første dødsfallet som skyldes uregelmentær oppførsel.

  Soldaten Ariel Ben Sha’anan fra Tiberias omkom i nærheten av Hebron på Vestbredden lørdag morgen. 19-åringen var passasjer i en militær jeep som veltet under råkjøring, viser en foreløpig granskning. Sjåføren, som IDF betegner som "problematisk", skal ikke ha hatt førerkort for kjøretøyet. To andre soldater og den uautoriserte sjåføren ble skadet i velten. I følge militære kilder er det fortsatt uklart hva som fikk sjåføren til å kapre kjøretøyet. Den omkomne soldaten skal ha sovet da sjåføren kom inn i jeepen. Minst tre israelske soldater er drept i velt med Humvee-jeep de to siste årene. Dette er det første dødsfallet som skyldes uregelmentær oppførsel.

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Forrige artikkelIDF drepte Jihad-leder
  Neste artikkelForsoning etter tilbaketrekningen?
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise